Malzeme:
4 orta boy kabak, 2 kaşık zeytinyağı, 2 yemek kasığı su, 1 sogan, 1 sivribiber, 1 domates, 1 kaşık domates salcası, yarım kaşık biber salcası, 2 kap (yaklaşık 1,5 su bardağı) pişmiş yeşil mercimek
Yapılışı:
Küp doğranmış soğanları, biberi, domatesleri zeytinyağında hafifce kavurun.
Üzerine domates ve biber salçasını ekleyin.
Üzerine küp doğranmış kabakları koyun, iki kaşık da su ekleyin ve pişirmeye devam edin.
Diğer yanda mercimekleri haslayıp, pişmesine yakın kabakların üzerine ekleyin.
Yemek piştiğinde servis kabına çıkarın ve yoğurtla servis yapin.
21 Şubat 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder